flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо на роботу !

30 грудня 2022, 10:33

Запрошуємо на роботу !

 У Крижопільському районному суді Вінницької області наявні вакантні посади державної служби категорії «В» - секретар судового засідання та секретаря суду.

Призначення на посади державної служби у період дії воєнного стану відбувається за спрощеною процедурою, без конкурсного відбору на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка, документів, що підтверджують наявність освіти та за результатами співбесіди.

Кваліфікаційні вимоги до вакантної посади:

  • наявність вищої освіти ступеня не нижче молодшого бакалавра або бакалавра у галузях знань «Право»
  • вільне володіння державною мовою.
  • досвід роботи – не обов’язковий.

Подання декларації та документу про підтвердження рівня володіння державною мовою, а також проведення спеціальної перевірки, передбаченої законами України «Про запобігання корупції» та «Про очищення влади», відтерміновано до припинення чи скасування воєнного стану.

    Призначення на посаду відбувається за результатами співбесіди із претендентом.

    Для участі в співбесіді необхідно подати резюме на електронну пошту суду inbox@kr.vn.court.gov.ua або особисто до Крижопільського районного суду Вінницької області за адресою вул. Героїв  України 23, смт. Крижопіль, Тульчинського району Вінницької області до 10 січня 2023 року.

За більш детальною інформацією звертатися особисто до Крижопільського районного суду Вінницької області за адресою вул. Героїв  України 23, смт. Крижопіль Вінницької області або за телефоном – (04340) 2-12-63.