flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Крижопільський районний суд повідомляє відповідача –Баранюка Петра Володимировича

22 липня 2024, 15:03

Крижопільський   районний суд повідомляє відповідача –Баранюка  Петра  Володимировича

Справа № 134/768/24

Провадження №  2/134/245/2024

 

Крижопільський районний суд повідомляє відповідача – Баранюка Петра Володимировича, 11.07.1959 року народження, про те, що у справі № 134/768/24 за позовом Тульчинської окружної прокуратури Вінницької області в інтересах держави в особі органу Головного управління Держгеокадастру в Вінницькій області до Баранюка Петра Володимировича за участі третьої особи: Приватне підприємства «Фатіма Агро » про конфіскацію земельної ділянки    - винесено заочне  рішення  яким   позов  задоволено, а  саме  :        

Припинено право власності Баранюка Петра Володимировича, 11.07.1959 року народження на земельну ділянку з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва кадастровий номер 0521984000:03:001:0502 площею 3,8157 га, яка розташована в межах Городківської територіальної громади (колишньої Кісницької сільської ради ), шляхом її конфіскації на користь держави в особі Головного управління  Держгеокадастру у Вінницькій області.

Заочне рішення може бути переглянуто судом, що його ухвалив, за письмовою заявою відповідача. Заяву про перегляд заочного рішення може бути подано протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи, якому повне заочне рішення суду не було вручене у день його проголошення, має право на поновлення пропущеного строку на подання заяви про його перегляд - якщо така заява подана протягом двадцяти днів з дня вручення йому повного заочного рішення суду.

Строк на подання заяви про перегляд заочного рішення може бути також поновлений в разі пропуску з інших поважних причин.

Апеляційна скарга на рішення може бути подана до Вінницького апеляційного суду протягом тридцяти днів з дня його проголошення.

Учасник справи якому рішення суду не було вручено у день його проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга   подана протягом тридцяти днів з дня вручення йому повного рішення суду.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Заочне рішення набирає законної сили, якщо протягом строків, встановлених Цивільним процесуальним кодексом, не подані заява про перегляд заочного рішення або апеляційна скарга, або якщо рішення залишено в силі за результатами апеляційного розгляду справи.

З текстом судового рішення можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень - http://reyestr.court.gov.ua/, або особисто отримати у приміщенні Крижопільського районного суду смт. Крижопіль (вул. Героїв  України 23).