flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження до Крижопільського районного суду звернень від громадян та юридичних осіб, а також телефонних інформаційних запитів за період з 11.01.2016 по 31.03.2016 року

13 квітня 2016, 14:16

 Інформація щодо надходження до Крижопільського районного  суду звернень від громадян та юридичних осіб, а також телефонних інформаційних запитів за період з 11.01.2016 по 31.03.2016 року

 

 

За період з 11.01.2016 по 31.03.2016   до Крижопільського районного  суду    зі зверненнями громадян  фізичних та юридичних осіб    надійшли   різні    звернення від фізичних осіб.

 Зазначені звернення стосувалися:

  відсутня  інформації про розгляд справ;

   направлення копії рішень.

        причини тривалого часу   розгляду справи

        повернення судового  збору

        щодо вакантних посад в  районному суді

        порядок  проходження  виробничої практики в суді

За вказаний період опрацьовано та надано відповідь на 26 звернень громадян  району.

 Крім цього, працівниками  канцелярії суду  прийнято кілька  телефонних інформаційних запитів.

  Зазначені інформаційні запити стосувалися:

– категорії справ щодо сімейних спорів 

– інших категорій справ –  

направлення  справи до апеляційного суду    ;

– уточнення дати направлення копії рішення суду –  

– виготовлення рішення суду    

 З приводу призначення справи до   розгляду (інформація щодо надходження судової справи до суду, дата та час призначення судової справи до розгляду, єдиний унікальний номер судової справи,  ), надавались невідкладно.

  Зокрема, у телефонному режимі надавалась інформація стосовно надання контактних телефонів   Апеляційного   Адмінастративного  суду Вінницької області,Апеляційного суду Вінницької області,Вищого Спеціалізованого Суду.

У більшості заяв і клопотань громадяни просили надати інформацію, що стосується судового розгляду кримінальних проваджень в порядку виконання  судових рішень. Зокрема, надходили звернення про дату отримання та реєстрацію клопотань щодо перерахунок  строку відбування покарання.Також були дзвінки  про  порушення суддею Глушковою В.Ф.строків розгляду справи.

 Разом з тим, з метою недопущення порушення процесуальних прав сторін  - учасників процесу, заявникам надавались відповіді відповідно до норм Кодексу ЦПК,КПК  України, Законів України «Про судоустрій і статус суддів», «Про доступ до судових рішень».

 Так, у зверненні № Я-27/116 від 01.03.2016 в усній формі  йшлося про  неналежне виконання  секретарем суду Перепеличним В.І. правил поведінки  працівника суду, зокрема,проявляти терпіння до відвідувачів суду та бути шанобливим та ввічливим. За результатами розгляду до  нього  за неналежне виконання посадових обов’язків застосовано заходи дисциплінарного впливу попереджено та вказано на недопущення недоліків у подальшій роботі.

 

Скарга на  неправильне проставляння  ДНЗС    у постанові суду  дітей війни секретарем судових  засідань Трачу С.В.  визнана обґрунтованою. Вжито відповідні заходи щодо запобігання таких порушень у майбутньому.

Письмова скарга  громадянина Гудзія В.А.  про вжиття судом заходів на недопущення забруднення повітря під час опалення приміщення суду  вугіллям  визнана  обґрунтованою.Вжитозаходи для вирішення порушеного питання,забезпечено суд якісним вугіллям та  вирішено збільшити висоту  димоходу.

Усі усні звернення громадян розглянуто та надано відповіді     - невідкладно

Звернень громадян у вигляді пропозицій (зауважень), з висловленням порад, рекомендацій щодо діяльності суду протягом січня-березня 2016 року не надходило.

 

 

 

Голова  суду                                                                                 Зарічанський В.Г.

Вик.Гурачок С.О.