flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРАКТИКА В СУДІ

21 червня 2023, 16:03


Як відомо, якісна практика – запорука успішного засвоєння знань!

Проходження практики в суді є цікавим та корисним етапом навчання для студентів-правників, оскільки вони отримують унікальну можливість закріпили теоретичні знання практичними навичками та відчути справжню атмосферу правосуддя.
У Крижопільському районному суді протягом  двох місяців  проходили виробничу практику студенти Вінницького аграрного університету , Державного торговельно-економічного університету та Національної академії внутрішніх справ , які навчаються за спеціальністю «Право».

Під час проходження практики майбутні фахівці познайомились з судовим процесом: відвідували судові засідання, дізналися про можливість проведення судового засідання у режимі відеоконференції та особливості розгляду справ суддями одноособово, колегією суддів та судом присяжних. Цей досвід є невіддільною частиною їхнього розвитку як майбутніх юристів.

Студенти ознайомились з роботою канцелярії та архіву суду, а також порядком ведення діловодства у суді. Дівчата з задоволенням виконували завдання, що їм доручали працівники апарату, це дало змогу розвинути у них навички комунікації та аналізу.

Сподіваємось, що здобуті під час практики знання будуть міцною основою для подальшої кар’єри юриста.