flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Крижопільський районний суд Вінницької області оголошує – на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – головного спеціаліста з інформаційних технологій Крижопільського районного суду Вінницької області одна вакансія безстроково

09 квітня 2019, 09:47

Крижопільський  районний   суд Вінницької області оголошує на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – головного спеціаліста з інформаційних технологій Крижопільського районного суду Вінницької області одна вакансія безстроково

Разом  з тим  повідомляємо,що Крижопільський  районний  суд  знаходиться  в  процесі  реорганізації (злиття).

 

Додаток №2

 

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказом керівника апарату суду

Крижопільського районного суду Вінницької

області від 08 квітня 2019 року № 02-од

 

УМОВИ

проведення конкурсу

на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – головного спеціаліста з інформаційних технологій Крижопільського районного суду Вінницької області одна вакансія безстроково

Загальні умови

Посадові обовязки

головний спеціаліст з інформаційних технологій:

1. В межах наданих технічних можливостей організовує впровадження в роботі суду комп'ютерних технологій: встановлення комп'ютерного обладнання, комплексів технічної фіксації судового процесу, запровадження комп'ютерних програм автоматизованої системи передачі судових рішень в електронному вигляді до Єдиного державного реєстру судових рішень, автоматизованої системи електронного документообігу, адміністрування локальної комп'ютерної мережі, підключення до корпоративної мережі по виділеному захищеному каналу тощо, та забезпечує здійснення відповідного моніторингу щодо впровадження електронного цифрового підпису, запису фонограм судових засідань, надсилання судових рішень та інших електронних документів.

2. Забезпечує адміністрування автоматизованих робочих місць суддів та працівників апарату суду.

3. Забезпечує введення в експлуатацію, встановлення, програмне обслуговування комп'ютерної техніки, периферійного обладнання та оргтехніки, що знаходяться на балансі суду.

4.Організовує проведення робіт щодо інсталяції ліцензійного програмного забезпечення.

5. Здійснює практичну та методичну допомогу суддям і працівникам апарату суду з питань роботи та використання ліцензійного програмного забезпечення та комп'ютерного обладнання, що знаходиться на балансі суду.

6. За погодженням голови суду, керівника апарату, проводить заняття щодо вивчення працівниками апарату безпечного використання комп’ютерної техніки та програмного забезпечення.

7. Здійснює обслуговування та забезпечує моніторинг введення в експлуатацію та організовує обслуговування комп'ютерної мережі суду, поточне адміністрування мережевого обладнання локальної комп'ютерної мережі, адміністрування контролера домену та серверів комп'ютерної мережі.

8. Забезпечує доступ користувачів до внутрішніх інформаційних ресурсів.

9. Здійснює моніторинг дотримання технології експлуатації програмного забезпечення та використання антивірусного захисту локальної комп'ютерної мережі.

10. Забезпечує виявлення і попередження недоліків у роботі працівників суду під час використання комп'ютерної та оргтехніки, системного та прикладного програмного забезпечення.

11. Проводить аналіз стану інформаційного забезпечення суду та вносить пропозиції щодо вдосконалення форм і методів роботи суду в частині інформаційного забезпечення діяльності суду, надає відповідні звіти.

12. Забезпечує адміністрування та постійне оновлення інформації на власному веб- сайті суду у складі веб-порталу «Судова влада України».

13. Контролює додержання суддями та працівниками апарату інструкції щодо користування персональним комп'ютером.

14. Приймає участь в діяльності інвентаризаційної комісії при проведенні інвентаризацій комп'ютерної та периферійної техніки, програмного забезпечення.

15. Перевіряє цілісність та безпеку електронної інформаційної бази даних суду, а в разі виявлення пошкодження або несанкціонованого доступу до неї негайно інформує керівника апарату та голову суду.

16. Забезпечує інформаційний обмін через комп’ютерну мережу, включаючи надання електронних адрес працівникам суду, підтримку поштових скриньок в єдиному поштовому домені; розміщення поштових скриньок на Єдиному сервері; антивірусний захист.

17. Забезпечує функціонування та адміністрування автоматизованої системи електронного документообігу в суді.

18. Дотримується правил та норм з охорони праці та техніки безпеки, правил з експлуатації технічних засобів.

19. Відповідає за організацію надання послуг ЕЦП суддям,  керівнику апарату суду та працівникам  апарату суду.

20. Є адміністратором автоматизованої системи документообігу КП «Д-3».

21. Виконує заходи щодо забезпечення захисту інформації та контролю за ним у інформаційно-телекомунікаційній системі

22. Виконує  інші  доручення  та  розпорядження  керівника апарату суду, його заступника, в.о. голови суду.

Умови оплати праці

1) посадовий оклад –  4 900 грн., 2) надбавка за вислугу років на державній службі на рівні 3 відсотків посадового окладу державного службовця за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50 відсотків посадового окладу;3) надбавка до посадового окладу за ранг -  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 р. № 102);4) інші доплати та премії відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;5) додаткові стимулюючі виплати у вигляді надбавки за інтенсивність праці та надбавки за виконання особливо важливої роботи відповідно до Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 р. № 102).

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

Безстроково – 1 вакансія

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання

1) Копію паспорта громадянина України;

2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів до зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3) письмову заяву, в якій особа повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;

4) копію (копії) документа (документів) про освіту;

5) оригінал посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою;

6) заповнену особову картку встановленого зразка;

7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік (електронна).

Документи приймаються з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на  офіційному сайті  Національного агентства України  з  питань державної служби з 9 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.  до 25 квітня 2019 року включно за адресою: 24600, Вінницька область, смт Крижопіль, вул. Героїв України, 23.

Місце, час та дата початку проведення конкурсу

Крижопільський районний суд Вінницької області 10 травня 2019 року о 14 год.  за адресою: 24600: смт Крижопіль, вул. Героїв України, 23

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Гураль Лариса Михайлівна

тел. (04340) 2-12-63,

e-mail: inbox@kr.vn.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

1

Освіта

Ступінь вищої освіти не нижче молодшого бакалавра або бакалавра

2

Досвід роботи

Не потребує

3

Володіння державною мовою

Вільне володіння державною мовою

 

 

4.

Володіння іноземною мовою

Не потребує

Вимоги до компетентності

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Уміння працювати з комп’ютером

Уміння і навички техобслуговування комп'ютерної та периферійної техніки. Професійний рівень користування персональним комп’ютером та інтернет-технологіями. Знання сучасних технологій з електронного урядування.

2

Необхідні ділові якості

1)      системність і самостійність в роботі;

2)      уважність та зосередженість в роботі;

3)      наполегливість;

4)      прагнення до самовдосконалення шляхом самоосвіти;

5)      не конфліктність;

6)      вміння знаходити вихід із складних ситуацій;

комунікабельність, вміння спілкуватись з людьми.

3

Необхідні особистісні якості

1)      відповідальність;

2)      ініціативність;

3)      ввічливість;

4)      наполегливість;

5)      надійність і порядність;

6)      дисциплінованість.

 

Професійні знання

 

Вимога

Компоненти вимоги

1

Знання законодавства

-          Конституція України;

-          Закон України «Про державну службу»;

-          Закон України «Про запобігання корупції».

2

Знання спеціального законодавства, що пов’язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції

Наказ Національного агенства України з питань державної служби від 05.08.2016 № 158 «Про затвердження Загальних правил етичної поведінки державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування»

Положення про автоматизовану систему документообігу суду, затверджене рішенням Ради суддів України від 26 листопада 2010 року № 30 (у редакції рішення Ради суддів України 
від 12 квітня 2018 року № 16)

Наказ Державної судової адміністрації від 15.11.2016р. № 230 «Про затвердження Положення про порядок використання ресурсів мережі Інтернет в ДСА України, територіальних управліннях ДСА України, місцевих та апеляційних судах, підприємствах, що входять до сфери управління ДСА України».

Нормативні матеріали, які регламентують методи розробки алгоритмів і програм та використання обчислювальної техніки при обробці інформації.

Знання операційних систем і основ інформаційної безпеки; наявність досвіду роботи з монтажу, налаштування, тестування і адміністрування комп'ютерних мереж, інсталяції системного програмного забезпечення.

-          Знання правил і норм охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії та протипожежного захисту.