flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Крижопільський районний суд Вінницької області оголошує конкурс на на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – секретар судового засідання Крижопільського районного суду Вінницької області одна вакансія безстроково.

09 квітня 2019, 09:27

Крижопільський  районний   суд Вінницької області оголошує конкурс на на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» – секретар судового засідання Крижопільського районного суду Вінницької області одна вакансія безстроково.Разом  з тим  повідомляємо  ,що суд  знаходиться  в процесі  реорганізації  (злиття).

 

Умови

                                                                                                                    Додаток 1

                                                                                                                        

ЗАТВЕРДЖЕНО

Наказом керівника апарату суду

Крижопільського районного суду Вінницької

області від 08 квітня 2019 року № 02-од

 

                                                                                                                                                                                                                                                        

УМОВИ

проведення конкурсу

на зайняття вакантної посади державної служби категорії «В» - секретаря судового засідання Крижопільського районного суду Вінницької області

 

 

Посадові обов’язки

 

Посадові обов’язки

1. Секретар судового засідання Крижопільського  районного суду Вінницької області є користувачем автоматизованої системи документообігу суду і вносить до бази даних системи інформацію, згідно з обов`язками, наданими на підставі наказу керівника апарату суду.

2.Здійснює судові виклики та повідомлення у справах, які знаходяться у провадженні судді, оформлює заявки до органів внутрішніх справ, адміністрації місць попереднього ув`язнення про доставку до суду затриманих та підсудних осіб, готує копії відповідних судових рішень.

3.Здійснює оформлення та розміщення списків справ, призначених до розгляду.

4.Перевіряє наявність і з`ясовує причини відсутності осіб, яких викликано до суду, і доповідає про це головуючому судді.

5. Здійснює перевірку осіб, які викликані в судове засідання, та зазначає на повістках час перебування в суді.

6.Забезпечує фіксування судового засідання технічними засобами згідно з Інструкцією про порядок фіксування судового процесу технічними засобами.

7.Веде журнал судового засідання, протокол судового засідання.

8.Виготовляє копії судових рішень у справах, які знаходяться в провадженні судді.

9.Здійснює заходи щодо вручення копії вироку засудженому або виправданому  відповідно до вимог Кримінального-процесуального кодексу України, за дорученням судді здійснює заходи щодо дачі підсудним та засудженим підписки про невиїзд.

10.Виготовляє копії судових рішень у справах на підставі наявних в автоматизованій системі документообігу суду даних.

11.Готує виконавчі листи у справах, за якими передбачено негайне виконання.

12.Здійснює оформлення для направлення копій судових рішень сторонам та іншим особам, які беруть участь у справі й фактично не були присутніми в судовому засіданні при  розгляді справи.

13.Оформляє матеріали судових справ відповідно до Інструкції з діловодства в місцевому загальному суді: підшиває до справи в хронологічному порядку документи, які додані до справи в ході судового розгляду  (в порядку їх надходження), нумерує аркуші справи та робить опис документів, що містяться у справі і здійснює передачу справ до канцелярії суду.

14.Виконує інші доручення судді, керівника апарату суду, помічника судді, що стосуються організації розгляду судових справ.

15.Забезпечує здійснення фіксації ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції.

 

Умови оплати праці

1) посадовий оклад – 3810 грн.;2) надбавка за вислугу років на державній службі на рівні 3 відсотків посадового окладу державного службовця за кожний календарний рік стажу державної служби, але не більше 50 відсотків посадового окладу;3) надбавка до посадового окладу за ранг -  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 року № 15 «Питання оплати праці працівників державних органів» (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 р. № 102);4) інші доплати та премії відповідно до статті 52 Закону України «Про державну службу»;5) додаткові стимулюючі виплати у вигляді надбавки за інтенсивність праці та надбавки за виконання особливо важливої роботи відповідно до Положення про застосування стимулюючих виплат державним службовцям, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від  18 січня 2017 року № 15 (в редакції постанови Кабінету Міністрів України від 6 лютого 2019 р. № 102);

 

Інформація про строковість чи безстроковість призначення на посаду

безстроково

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі, та строк їх подання 

1. Копія паспорта громадянина України;

2.письмова заява про участь у конкурсі із зазначенням основних  мотивів  щодо  зайняття  посади  державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;

3. письмова  заява,  в  якій  особа повідомляє,  що до неї  не застосовуються  заборони,  визначені  частиною  третьою або четвертою статті  1  Закону України “Про очищення влади”  та надає згоду на проходження  перевірки та на оприлюднення  відомостей  стосовно  неї  відповідно  до зазначеного  Закону; 

4. копію (копії) документа (документів) про освіту;

5. посвідчення атестації  щодо вільного володіння державною мовою;

6. заповнена особова картка державного службовця (затверджена наказом Національного агентства України з питань державної служби 05.08.2016 № 156) із додатками;

7. декларацію  особи,  уповноваженої  на  виконання функцій  держави  або  місцевого  самоврядування, за 2018 рік (електронна).

Документи приймаються з дня оприлюднення інформації про проведення конкурсу на  офіційному сайті  Національного агентства України  з  питань державної служби з 9 год. 00 хв. до 17 год. 00 хв.  до 25 квітня 2019 року включно за адресою: 24600, Вінницька область, смт Крижопіль, вул. Героїв  України, 23.

 

Місце, час та дата проведення конкурсу

Крижопільський районний суд Вінницької області, 10 травня 2019 року о 14 год. за адресою: 24600, Вінницька область, смт Крижопіль, вул. Героїв  України, 23.

 

Прізвище, ім’я та по батькові, номер телефону та адреса електронної пошти особи, яка надає додаткову інформацію з питань проведення конкурсу

Гураль Лариса Михайлівна

тел. (04340) 2-12-63,

e-mail: inbox@kr.vn.court.gov.ua

 

Кваліфікаційні вимоги

 

1

Освіта

вища не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра.

 

2

Досвід роботи

без вимог до досвіду роботи

 

3

Володіння державною мовою

вільне володіння державною мовою

 

  

Вимоги до компетентності

 

Вимога

                     Компоненти вимоги

1

Уміння працювати з комп`ютером

Вміння використовувати комп`ютерне обладнання, офісну техніку, вільне володіння ПК, знання програм Microsoft Office (Word, Excel)

 

2

Необхідні ділові якості

1) вміння працювати в команді;

2) вміння ефективної співпраці з іншими;

3) відкритість в обміні інформацією;

4) вміння вирішувати комплексні завдання;

5)орієнтація на досягнення кінцевих результатів.

 

3

Необхідні особистісні якості

2) системність і самостійність у роботі;

3) уважність до деталей;

4) сумлінність у роботі;

5) орієнтація на саморозвиток;

6) вміння працювати в стресових ситуаціях

 

Професійні знання

 

1

Знання законодавства

1) Конституція України;

2) Закон України «Про державну службу»;

3) Закон України «Про запобігання корупції».

 

2

Знання спеціального законодавства, що пов`язане із завданнями та змістом роботи державного службовця відповідно до посадової інструкції (положення про структурний підрозділ)

1) Закон України «Про судоустрій і статус суддів» від 2 червня 2016 року № 1402-VIII;

2) Цивільний процесуальний кодекс України;

3) Кодекс адміністративного судочинства України;

4) Кодекс України про адміністративні правопорушення;

5) Кримінальний процесуальний кодекс України;

6) Положення про автоматизовану систему документообігу суду;

7) Інструкція з діловодства в місцевих загальних судах, апеляційних судах міст Києва та Севастополя, апеляційному суді Автономної республіки Крим та Вищому спеціалізованому суді України з розгляду цивільних та кримінальних справ;

8) Інструкція про порядок роботи з технічними засобами фіксування судового процесу (судового засідання);

9) Інструкція про порядок роботи з технічними засобами відеозапису ходу і результатів процесуальних дій, проведених у режимі відео конференції під час судового засідання (кримінального провадження).